Monipuolista osaamista ja kansainvälistä liiketoiminnan kokemusta Helmet Capitaliin

Ilkka Starck liittyi mukaan Helmet Capitalin tiimiin kesäkuussa partnerina ja hallituksen jäsenenä. Hän siirtyi Helmetille kansainvälisen ohjelmistoyhtiön (ent. Profit Software, nykyinen Evitec) toimitusjohtajan tehtävistä. Evitecilla Ilkka ehti toimia yhteensä 13 vuoden ajan ja hän jatkaa edelleen sen hallituksessa. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

Ilkalla on monipuolista osaamista ja kokemusta erityisesti ohjelmistoalan tuotteista ja palveluista, mutta myös kokemusta useiden yhtiöiden johtotehtävistä Suomen lisäksi Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa. Hän on tehnyt omalla urallaan useita yritysostoja – ja kauppoja. Helmet Capital on Ilkalle hyvin tuttu yritys jo vuosien takaa, ja hän on myös ollut sijoittajana Helmetin kohteissa. Helmetin toimintamalli ja sijoitusmalli ovat siis jo ennestään tuttuja hänelle.

Helmet Capitaliin Ilkka kertoo tuovansa uudenlaista toimialaosaamista ja kansainvälisen liiketoiminnan kokemusta ja arvokkaita kontakteja. Eniten hän odottaa uudenlaista työelämärooliaan. ”Pitkän toimitusjohtajapestin ja operatiivisten tehtävien jälkeen – ja tietysti tämän kaiken elämän kokemuksen – on mahtavaa päästä käyttämään monipuolisesti kaikkea kertynyttä osaamistani hallitustyöskentelyssä.”

Kuva miehestä seisomassa taulun edessä