Meistä

Olemme kotimaisiin menestyviin yrityksiin sijoittava vastuullinen sijoitusyhtiö, joka on toiminut pääomasijoitusmarkkinassa vuodesta 1998 lähtien. Haluamme työllämme edistää suomalaisten yritysten menestymistä ja varmistaa niiden menestyminen myös tulevaisuudessa.

Tarina

Olemme kotimaisiin menestyviin yrityksiin sijoittava vastuullinen sijoitusyhtiö. Olemme toimineet pääomasijoitusmarkkinassa yli 30 vuoden ajan, Helmetinä vuodesta 1998 lähtien.

Helmet Capital on suomalaisten partnereiden omistama. Teemme suoria enemmistösijoituksia pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Sijoitamme kohdeyrityksiin verkostoomme kuuluvien yksityishenkilöiden, perheyritysten ja institutionaalisten sijoittajien varoja.

Meille on tärkeää, että voit luottaa sijoitustesi olevan kestävällä pohjalla. Tarjoamme sijoitusmahdollisuuksia, jotka vastaavat tavoitteitasi. Haluamme työllämme edistää suomalaisten yritysten menestymistä ja varmistaa niiden menestyminen myös tulevaisuudessa.

Tiimi

Tiimimme koostuu yhdeksästä pääomasijoituksen ammattilaisesta sekä useasta neuvonantajasta. Pääomasijoitusalan lisäksi meillä on laaja kokemus suomalaisen teollisuuden johtotehtävistä, liikkeenjohdon konsultoinnista ja investointipankkitoiminnasta.

mies tummansinisessä puvuntakissa ja valkoisessa kauluspaidassa
Pasi Kohmo
MMM, Associate Partner
mies sinisessä puvuntakissa ja valkoisessa kauluspaidassa
Samppa Ruohtula
DI, Associate Partner
mies sinisessä puvuntakissa
Mats Åkerblom
OTM, sijoitusjohtaja
mies sinisessä puvuntakissa ja valkoisessa kauluspaidassa
Christian Arrhenius
DI, sijoitusjohtaja
mies tummansinisessä puvuntakissa ja valkoisessa kauluspaidassa
Simo Saastamoinen
KTM, sijoitusjohtaja
vaaleat pitkät hiukset, tumma jakku
Sanna Hautala
KTM, sijoitusanalyytikko & Compliance Manager
vaaleat pitkät hiukset, tumma jakku
Emmi Rakkola
BBA, toimistopäällikkö