Mitta AB laajenee jälleen – ostaa Västkonsult i Trollhättan AB:n

Mitta AB jatkaa kasvustrategiaansa ja hankki 5.7. 100 % Västkonsult i Trollhättan AB:n osakkeista.

Västkonsult on konsulttiyritys, joka tarjoaa geodeettisia ja ilmanmittauspalveluita sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaille ensisijaisesti Länsi-Ruotsissa. Rakennusmittausten lisäksi Västkonsult tarjoaa täydentäviä palveluita kuten mittauspalvelua suunnittelutöitä varten, rakennuslupa-asiakirjojen mittausta, ohjausmittausta, tilavuuslaskelmia, runkomittausta, työn hallintaa, sijainnin hallintaa ja mittausta droneilla sekä kuva- ja LIDAR-sensoreilla.

Mitta AB:n liiketoiminnan odotetaan saavuttavan 160 MSEK:n vuotuisen liikevaihdon vuonna 2023. Mitta Group on johtava pohjoismainen mittaus-, geoteknologia-, kenttägeoteknologia-, geolaboratorio- ja ympäristöpalveluiden konsulttiyhtiö, joka jatkaa merkittävää kasvuaan vakiintuneilla liiketoiminnoillaan vuonna 2023 Ruotsissa, Suomessa ja tämän vuoden alusta myös Norjassa. 

”Västkonsult i Trollhättan AB:n ostomme noudattaa sekä yleistä kasvustrategiaamme että pyrkimystämme kehittää vahvuuksiamme. Göteborgin ja sen ympäristön markkinoilla on kysyntää palveluillemme ja yhdessä Västkonsultin kanssa tarjoamme asiakkaillemme selkeän ja varman vaihtoehdon niin pieniin kuin suuriin, monimutkaisiin tutkimusprojekteihin. Västkonsultin kokemus ja työntekijät rikastuttavat palveluvalikoimaamme ja kapasiteettiamme”, toteaa Mitta AB:n toimitusjohtaja Henrik Malmberg

Lisätietoja: 

Henrik Malmberg
toimitusjohtaja, Mitta AB
+46 73 624 68 43
henrik.malmberg@mitta.se