Majava Groupin uudeksi omistajaksi suomalainen omistajaryhmä

Helmet Capitalin edustamat sijoittajat ovat 30.6.2023 toteutetulla osakekaupalla luopuneet Majava Groupin omistuksesta. Ostajana on suomalainen perhetaustainen omistajaryhmä. Majavan toimiva johto jää edelleen yhtiöön omistajiksi.

Majava Group Oy on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava yritys. Majava panostaa suomalaiseen laatutyöhön tehtaallaan Sastamalan Karkussa, jossa se valmistaa kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Majavan liikevaihto oli 5,3 MEUR vuonna 2022, ja sen päämarkkina-alueita ovat Suomi ja Ruotsi.

”Olemme olleet pitkään mukana Majavan matkalla ja tyytyväisiä löytäessämme uuden omistajan, joka pystyy vahvistamaan yhtiön asemaa johtavana kotimaisena toimijana sekä panostamaan sen kehittämiseen”, kertoo Helmet Capitalin partneri Timo Hyvönen. 

”Majavan henkilöstö, tuotteet sekä vahva suomalainen brändi tekivät vaikutuksen ja sen pohjalta lähdemme uudistetulla perheyritystaustaisella omistajaryhmällä yhdessä henkilöstön kanssa kehittämään innolla yhtiötä eteenpäin”, kertoo Majava Groupin uusi hallituksen puheenjohtaja Samuel Raitavuo. 

Lisätietoja kaupasta antavat: 

Timo Hyvönen
partner, Helmet Capital Oy Ab
+358 400 975 838

Samuel Raitavuo
hallituksen puheenjohtaja, Majava Group Oy
+358 40 5769432