Anders Hallgren Fimpecin Ruotsin-toimintojen toimitus­johtajaksi

”Ruotsissa tulemme keskittymään energia-alaan ja teollisuuteen”. 

Fimpec on nimittänyt Anders Hallgrenin johtamaan Fimpecin Ruotsin toimintojen eteenpäinviemistä. 

Aiemmin tänä vuonna Fimpec laajensi toimintaansa Ruotsissa ostamalla Pohjoismaiden johtavan tietomallintamiseen erikoistuneen konsulttiyrityksen, Byggnadsekonomi AB:n, joka sulautettiin Fimpec AB:hen. Hallgrenin tehtävänä Fimpec AB:n uutena toimitusjohtajana on kehittää toimintaa nopeasti niin, että yrityksestä tulee tärkeä toimija markkinassa, jossa energia-alaan ja teollisuuteen liittyvien asioiden merkitys on jatkuvasti korostunut. 

Hallgren on koulutukseltaan insinööri. Hän on viimeksi työskennellyt saksalaisen, muuntaja-asemien rakentamiseen erikoistuneen WT Energisystemen Ruotsintoimintojen toimitusjohtajana. Hänellä on pitkä ja laaja-alainen kokemus johtotehtävistä energia-alalla. Hän on uransa aikana työskennellyt muun muassa ÅF:n ja Westinghousen palveluksessa. Hallgren aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2022. 

Fimpecin Ruotsin-toiminnoista vuodesta 2020 lähtien vastannut Lars Sandberg keskittyy jatkossa täysin energia-alaan ja tekee tiivistä yhteistyötä Hallgrenin kanssa Ruotsin toimintoja rakennettaessa. 

”Lähden innolla mukaan johtamaan Fimpecin matkaa Ruotsissa. Uskon, että minulla on kokemukseni myötä paljon annettavaa ja pidän Fimpecin Ruotsintoimintoja koskevaa strategiaa tarkkaan harkittuna ja eteenpäin katsovana. Fimpec on todella osoittanut määrätietoisuutensa Suomessa ja sama lähestymistapa toimii varmasti erittäin hyvin myös Ruotsin olosuhteissa. Menemättä asioiden edelle voin sanoa, että ajatuksena on keskittyä Ruotsissa ennen kaikkea energia- ja teollisuussektoriin”, sanoo Ruotsin-toimintojen tuleva toimitusjohtaja Anders Hallgren. 

”On hienoa saada Anders mukaan kehittämään toimintaa eteenpäin Ruotsissa. Hänellä on tehtävän edellyttämä laaja kokemus ja hän pystyy nopeasti luomaan uusilla markkinoilla toimivalle kasvuyksikölle tärkeän hyvän yrityskulttuurin”, iloitsee Fimpec Group Oy:n toimitusjohtaja Antti Lukka.

Lisätietoja: 

Anders Hallgren
tuleva toimitusjohtaja, Fimpec AB
+46 76 833 4207 

Frans Jokinen
kehitysjohtaja, Fimpec Group Oy
+358 50 473 3513