Wise Group Finland Oy ostaa enemmistön Nexon Consulting Oy:n osakekannasta

24.02.2012

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla yhtiö hankkii 30.3.2012 tehtävällä yrityskaupalla enemmistön espoolaisen korjausrakentamisen tutkimus-, rakennuttamis-, valvonta- ja suunnittelupalveluihin erikoistuneen Nexon Consulting Oy:n osakekannasta.

Vuonna 2002 perustettu Nexon Consulting Oy on yksi Suomen suurimmista korjausrakentamisen asiantuntijapalveluita tuottavista yrityksistä. Yrityksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa ja se työllistää 25 asiantuntijaa.

Wise Group Finland Oy kuuluu talonrakennussektorin kymmenen suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Yhtiön toimitusjohtaja Harri Tinkanen kertoo, että Nexon Consulting Oy on osaamisensa ja tarjontansa sekä liiketoimintansa puolesta erinomainen lisä vahvasti kehittyvään Wise Group Finland Oy:öön.

”Liiketoimintamme vahvistuu ja volyymimme, sekä ammattiosaamisemme korjausrakentamisen asiantuntijapalveluissa kasvaa merkittävästi. Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti talonrakennusalan rakennuttamis- ja suunnittelupalveluja; uudisrakentamisen lisäksi haluamme olla yksi merkittävimpiä palveluntuottajia myös korjausrakentamisen toimialalla”, kertoo Wise Groupin toimitusjohtaja Harri Tinkanen.

Nexon Consulting Oy on toiminut yli 10 vuotta kehittäen koko ajan korjausrakentamisen asiantuntijapalveluja. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja sille on kertynyt huomattava määrä kokemusta kokonaisvaltaisista projekteista, hankesuunnittelusta aina kohteen luovutukseen asti. Yritys on myös tunnettu luotettavista tarkastus- ja tutkimuspalveluistaan.

Nexon Consulting Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Antti-Ville Räisänen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. Hän sekä yhtiön toinen omistaja Pekka Räisänen tulevat merkittäviksi vähemmistöosakkaiksi Wise Group Finland Oy:öön. Yritys jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja sen yhteystiedot säilyvät entisellään.

Lisätietoja:

Harri Tinkanen toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy, puh. 0500 259 030

Antti-Ville Räisänen toimitusjohtaja, Nexon Consulting Oy, puh. 040 8330 252