Wise Group Finland Oy ostaa Huura Oy:n

28.08.2014

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla yhtiö hankki 27.8.2014 tehdyllä yrityskaupalla tamperelaisen Huura Oy:n koko osakekannan. Huura Oy on tunnettu laadukkaasta toiminnastaan ja teknisestä osaamisestaan.

Huura Oy vahvistaa entisestään Wise Group:n korjausrakentamisen osaamista ja laajentaa sen palvelutarjontaa merkittävälle markkina-alueelle. Yrityskaupan jälkeen Wise Group työllistää yli 100 korjausrakentamiseen erikoistunutta asiantuntijaa. Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.

Wise Group kuuluu talonrakennussektorin seitsemän suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Sen pro forma -liikevaihto vuonna 2014 on noin 26 M€. Yritys työllistää yli 270 suunnittelun ja rakennuttamisen ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä, Savonlinnassa sekä Pietarissa. Yrityksen omistavat Helmet Business Mentors Oy:n ja Consilium Corporate Finance Oy:n keräämä kotimainen sijoittajaryhmä sekä toimiva johto, jonka omistusosuus yrityksestä on 32,7 %.

Huura Oy on erikoistunut asuin- ja toimitilarakennusten sekä siltojen korjausrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalveluihin. Toimialoina ovat korjaushankkeiden suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta sekä kuntotutkimus- ja tarkastuspalvelut. Yritys on perustettu v. 1979 ja se työllistää viisitoista korjausrakentamisen asiantuntijaa. Myyjät Jouni Huura, Leena Huura ja Timo Raiski jatkavat nykyisissä tehtävissään ja tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

Lisätietoja:

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

puh. 040 568 3490568 tai aki.puska@wisegroup.fi