Wise Group Finland ostaa insinööritoimisto Controlteam Oy:n Jyväskylästä

12.04.2013

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla yhtiö hankki 25.3.2013 tehdyllä yrityskaupalla rakennuttamis-, valvonta- ja suunnittelupalveluihin erikoistuneen Insinööritoimiston Controlteam Oy:n osakekannan. Yritys toimii Jyväskylässä ja sen ympäristökunnissa.

 Vuonna 1985 perustettu Insinööritoimisto Controlteam Oy on johtavia yrityksiä toimialueellaan. Yrityksen liikevaihtoennuste vuodelle 2013 on noin 2,7 M€ ja se työllistää tällä hetkellä 28 asiantuntijaa.

 Wise Group Finland Oy kuuluu talonrakennussektorin seitsemän suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Kahden viime vuoden aikana yritys on kehittänyt ja kasvattanut voimakkaasti toimintaansa yritysostoin.

 Jyväskylän ja ympäristöalueiden aktiivisuus ja osaaminen kiinnostivat

 Yrityskauppa on tärkeä etappi Wise Groupille. Insinööritoimisto Controlteam Oy on erinomainen lisä Wise Groupiin yhtiön laajentaessa toimintaansa koko Suomen kattavaksi.

Yrityksessä työskentelevät henkilöt ovat alansa kovia osaajia ja asiakkuudet sekä hankkeet erinomaisia, kertoo Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska.

 Wise Groupin liiketoiminta vahvistuu ja volyymi kasvaa merkittävästi sekä uudis- että korjausrakentamisen palveluissa samalla kun toimialue laajenee merkittävästi. Meille on tärkeää päästä toimimaan aktiivisella Keski-Suomen alueella. Tiedämme, että Jyväskylä ympäristöalueineen on yksi merkittävimmistä rakentamisen alueista. Alue on tunnettu myös uusien ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittämisestä ja käyttämisestä, jossa myös meillä on paljon osaamista, sanoo Aki Puska.

 Insinööritoimisto Controlteam Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään. Nykyiset omistajat, Petri Seppänen, Harri Valkonen, Henri Hänninen, Hannu Laitinen, Mika Samppala ja Matti Paalanen jatkavat yhtiön palveluksessa niin ikään entisissä tehtävissään. He tulevat kaupan myötä merkittäviksi vähemmistöosakkaiksi Wise Group Finland Oy:öön.

 Lisätietoja:

 

Aki Puska, toimitusjohtaja Wise Group Finland Oy, puh. 040 568 3490

Petri Seppänen, toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Controlteam Oy,

puh. 045 132 5500

 

Wise Group Finland Oy

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Wise Group kuuluu talonrakennussektorin seitsemän suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Vuoden 2013 liikevaihtoennuste on n. 22 M€.

 Yritys työllistää solmitun kaupan jälkeen 230 suunnittelun ja rakennuttamisen ammattilaista Helsingissä, Espoossa, Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Jyväskylässä ja Pietarissa. Wise Group Finland Oy:n omistavat Helmet Business Mentors Oy:n ja Consilium Corporate Finance Oy:n keräämä kotimainen sijoittajaryhmä sekä toimiva johto, jonka omistusosuus yrityksestä kaupan jälkeen on n. 48 %.

 

Insinööritoimisto Controlteam Oy

Insinööritoimisto Controlteam Oy on talonrakennusalan asiantuntijayritys, joka tarjoaa rakennuttamis-, valvonta- ja rakennesuunnittelupalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Jyväskylässä ja sen ympäristöalueilla. Olemme nyt osa Wise Group Finland -konsernia.