Viikinkiravintola Haraldille lisävoimaa kasvuun

04.10.2010

Viikinkiravintola Harald Oy on ostanut 1.10. Hallman-Ravintolat Oy:ltä koko Viikinkiravintola Harald-liiketoiminnan. Viikinkiravintola Harald Oy:n enemmistön omistaa Helmet Business Mentors Oy:n keräämä sijoittajaryhmä. Osakeyhtiö Hallman sekä yhtiön avainhenkilöt Keijo Hyvönen ja Raine Verho tulevat yhtiön merkittäviksi vähemmistöosakkaiksi.

Viikinkiravintola Harald Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Keijo Hyvönen.

Yhtiön liiketoiminta kattaa tällä hetkellä viisi Harald-viikinkiaiheista ravintolaa, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Ensimmäinen Harald-ravintola on avattu jo vuonna 1997.

”Haraldia on kehitetty pitkäjänteisesti ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Palautteet toiminnasta ovat olleet loistavia. Uskomme yhdessä henkilökunnan kanssa Haraldin menestykseen myös jatkossa, kertoo Haraldin toimitusjohtaja Keijo Hyvönen.

”Haraldin toiminta perustuu vahvaan ja jo testattuun konseptiajatteluun, minkä hyödyt tulevat esiin liikepaikkojen määrän kasvaessa. Nykyisten liikepaikkojen lisäksi toimintaa on tarkoitus laajentaa nopealla aikataululla Ouluun ja Helsinkiin”, toteaa Haraldin hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen.

Lisätietoja:

- hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen, Viikinkiravintola Harald Oy, puh. 0400-975 838

- toimitusjohtaja Keijo Hyvönen, Viikinkiravintola Harald Oy, puh. 044-766 8309

Viikinkiravintola Harald Oy on johtava elämysruokaravintolabrandi Suomessa. Yhtiön ravintolat sijaitsevat Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Ravintoloiden liikevaihto tulee olemaan yli 5,0 M€ vuonna 2010. Henkilöstöä yhtiössä on keskimäärin 70. (www.ravintolaharald.fi)