Victorius laajentaa tuotevalikoimaansa

04.06.2013

Victorius Oy on tänä vuonna yritysjärjestelyillä perustettu merkittävä Pohjoiseurooppalainen, laajan tuotevalikoiman omaava lujitemuovialan konserni, jolla on sekä omia että alihankintatuotteita. Konsernin omistaa sen toimiva johto yhdessä Helmet Business Mentors Oy:n kokoaman sijoittajaryhmän kanssa. Konsernin pääkonttori on Oulussa, Ykimuovi Finland Oy:n toimipaikan yhteydessä.

Victorius Oy on jatkanut laajentumistaan yritysostoilla hankkimalla Rääkkylän Muovi Oy:n koko osakekannan. Rääkkylän Muovi on valmistanut jo vuodesta 1970 lähtien Pohjois-Karjalassa lujitemuovituotteita, joista tunnetuimpia ovat erilaiset siirrettävät taukotilat ja suojat. Kaupan yhteydessä Rääkkylän Muovi Oy:n toimitusjohtaja Ari Hulkkonen on nimitetty Victorius konsernin pääsuunnittelijaksi. Hän tulee jatkossa osallistumaan aktiivisesti konsernin kaikkien lujitemuovituotteiden tuotekehitykseen.

”Rääkkylän Muovi on perinteikäs ja asiakaskunnassaan erittäin arvostettu toimija, jonka tuotteet täydentävät erinomaisesti nykyistä tuotevalikoimaamme”, toteaa Victorius Oy:n toimitusjohtaja Ari Hautala.

"Uusi, lujitemuovialalla kasvua tavoitteleva omistaja, antaa yritykselle aiempaa enemmän mahdollisuuksia kehittää toimintaansa", toteaa Rääkkylän Muovi Oy:n toimitusjohtaja Ari Hulkkonen.

Lisätietoja:

Victorius Oy:n toimitusjohtaja Ari Hautala, puh. 0500 472 274

Rääkkylän Muovi Oy:n toimitusjohtaja Ari Hulkkonen, puh. 040 159 8457

Victorius Oy (perustettu 2013, Suomi) on 60 henkilöä työllistävän konsernin emoyhtiö (www.victorius.fi), johon kuuluvat seuraavat yritykset:

Rääkkylän Muovi Oy (perustettu 1970, Suomi) on lujitemuovituotteita valmistava yritys, jonka tuoteportfolioon kuuluvat mm. Siirrettävät työmaavaunut, kytkentä-, valvonta- ja laitesuojat sekä käymälät. Yrityksen liikevaihto 2012 oli n. 0,7 miljoonaa euroa. (www.raakkylanmuovi.fi)

Ykimuovi Finland Oy (perustettu 1981, Suomi) on lujitemuovituotteita valmistava yritys, jonka tuoteportfolioon kuuluvat mm. perävaunujen kuomut, lasinkeräysastiat, teknisen tilan lattiaratkaisut, soutuveneet ja kylpyaltaat. Yrityksen liikevaihto 2012 oli n. 1,5 miljoonaa euroa. (www.ykimuovi.fi)

Garant Finland Oy (perustettu 2005, Suomi) on johtava lava-autojen lavakatteiden ja lisävarusteiden toimittaja Suomessa. Yrityksen liikevaihto 2012 oli n. 0,5 miljoonaa euroa. (www.garant.fi)

PLB Vindic Ab (perustettu 1978, Ruotsi) kehittää, markkinoi ja myy lasikuidusta valmistettuja lavakatteita ja muita tuotteita lava-autoille, hiekkalaatikoita sekä kuorma-autojen tuulenohjaimia. PLB Vindic Ab:llä on myös tytäryhtiö Saksassa. Yrityksen liikevaihto 2012 oli n. 2,5 miljoonaa euroa. (www.vindic.se)

Iris Fiber Oü (perustettu 1994, Viro) valmistaa lujitemuovituotteita, kuten lavakatteita lava-autoille, suksibokseja, hiekkalaatikoita sekä tuulenohjaimia. Yrityksen liikevaihto 2012 oli n. 2,5 miljoonaa euroa. (www.irisfiber.com)