Sisu Akselit Oy amerikkalaiseen omistukseen

20.12.2011

Marmon Highway Technologies ilmoitti tänään
hankkineensa kaikki hämeenlinnalaisen Sisu Akselit Oy:n osakkeet Helmet
Capitalilta ja vähemmistöosakkailta. Kaupan ehtoja ei julkisteta.
Marmon Highway Technologies (MHT), on osa Berkshire Hathaway-yhtiötä ja se toimii maailmanlaajuisesti raskaan kuljetuskaluston laite- ja palvelutoimittajana.

MHT:llä on laaja tuotepaletti innovatiivisia komponentteja ja kokoonpanoja.
Sisu Akselit Oy (Sisu Axles) on raskaiden ajoneuvojen akselistovalmistaja. Tuotteet perustuvat omaan suunnitteluun ja valmistukseen. Akselistojen ja niiden varaosapalveluiden asiakkaina ovat maailmanlaajuisesti siviilikuorma-autojen, sotilasajoneuvojen ja työkoneiden valmistajat. Akselistojen käyttökohteet ovat poikkeuksellisen vaativia ja varsin usein niillä liikutaan maantien ulkopuolella.


Pohjois-Amerikassa yhtiön tuotteiden jälleenmyyjänä toimii Marmon-Herrington Company, samaan MHT –perheeseen kuuluva yhtiö Louisvillessä, Kentuckyn osavaltiossa.
“Sisu Axles sopii erinomaisesti yhtiöperheeseemme”, sanoo MHT:n toimitusjohtaja Kelly Dier. “Kuten muutkin yhtiömme, Sisu Axles hakee kapeita
markkinasegmenttejä, joille se tarjoaa korkealaatuisia erikoistuotteita. Erityisesti meitä veti puoleensa yhtiön johtotiimi, jonka osaaminen vakuutti. He ovat kyenneet yhdistämään innovatiivisuuden toimiviin tuotteisiin ja tuotetukeen. Toivotamme Tiimin tervetulleeksi tuomaan uusia ratkaisuja raskaan ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin.”


Lisätietoja: Matti Tuominen
Toimitusjohtaja
Sisu Akselit Oy
+358-20-4552901
matti.tuominen@sisuaxles.com