Majavan perävaunut ja venetrailerit Ruotsin markkinoille

10.11.2010


Majava Group Oy on perustanut Ruotsiin 100% omistetun tytäryhtiön Majava Scandinavia AB:n, joka puolestaan on liiketoimintakaupalla ostanut Majavan ruotsalaisen maahantuojan Conventum Företagspartner AB:n liiketoiminnan. Conventum on vuosittain myynyt 2.000 perävaunua ja venetraileria Keski-Ruotsissa.

Conventumin omistaja Bengt Larvia on samalla nimitetty Majava Groupin Skandinavian myyntijohtajaksi ja hänestä on tullut Majava Groupin merkittävä vähemmistöosakas.

Tämä järjestely on osa Majavan kansainvälistymissuunnitelmaa, jolla Suomen johtava henkilöautojen perävaunuja ja venetrailereita valmistava yritys laajentaa toimintaansa ulkomaille. Majavan liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vuoden 2010 liikevaihtoennuste on 7 miljoonaa euroa (kasvua 37%) ja tuotantomäärä 6.700 perävaunua ja venetraileria.

”Bengt Larvia tuo Majavan käyttöön vankan tuntemuksensa Ruotsin markkinoista, minkä avulla Majava pystyy nopeasti löytämään oikeat jakelukanavat.” kertoo Majavan toimitusjohtaja Petri Holappa.

”Majavan tuotteet on otettu hyvin vastaan Ruotsissa ja maahantuojan kanssa päädyimme varsin nopeasti johtopäätökseen, että yhdistämällä voimavaramme pystymme parhaiten vastaamaan markkinoiden kysyntään ”, toteaa Majavan hallituksen puheenjohtaja Pentti Kulmala.

Lisätietoja:

- hallituksen puheenjohtaja Pentti Kulmala, Majava Group Oy, puh. 0400-321 554

- toimitusjohtaja Petri Holappa, Majava Group Oy, puh. 0400-598 150

Majava Group Oy on henkilöautojen perävaunuja ja venetrailereita valmistava ja myyvä yritys. Yhtiön tuotanto tapahtuu Karkussa ja Pirkkalassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2009 oli 5,1 miljoonaa euroa ja työntekijöitä yhtiössä on n. 31 henkilöä. (www.majava.fi)