H-Hetki Oy:n enemmistö Helmetin keräämälle sijoittajaryhmälle

30.05.2011

Vitalium Oy on ostanut 26.5.2011 koko H-Hetki Oy:n osakekannan. Vitalium Oy:n taustalla on enemmistöomistajina Helmet Business Mentors Oy ja sen keräämä sijoittajaryhmä. H-Hetki Oy:n avainhenkilöt Janne Räsänen ja Markku Gorski tulevat yhtiön merkittäviksi vähemmistöosakkaiksi.

Vitalium Oy:n ja H-Hetki Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Räsänen ja myyntijohtajaksi Markku Gorski.

Yhtiöllä on nykyaikainen lihantuotantolaitos Hyvinkäällä, josta se palvelee asiakkaitaan tehokkaan logistiikan avulla ympäri Suomea. H-Hetken korkealaatuiset lihanjalostustuotteet ovat olleet erityisen kysyttyjä tukkukauppa sekä hotelli- ja ravintola-asiakkuuksissa jo vuodesta 2005. Lisäksi oma tehtaanmyymälä toimii Hyvinkäällä tuotantolaitoksen yhteydessä.

Yhtiöllä on selkeät kasvutavoitteet liikevaihdon voimakkaaseen kasvattamiseen seuraavan viiden vuoden aikana. Yrityksen toimintalaitoksen kapasiteetti ja sijainti, tehokas logistiikka sekä hyvät asiakassuhteet mahdollistavat asetetut tavoitteet.

"H-Hetki on pärjännyt hyvin kilpailluilla markkinoilla ja kyennyt kasvattamaan toimintaansa kannattavasti. Helmetin myötä H-Hetki saa lisää taloudellisia voimavaroja ja osaamista tukemaan yhtiön kasvua ja kehitystä", toteaa H-Hetken toimitusjohtaja Janne Räsänen.

"Yrityksellä on erittäin laadukkaat tuotteet, hyvä sijainti ja hyvä tuotantolaitos. Lihan kysyntä on pysynyt vakaalla tasolla ja erityisesti laadukkaiden lihatuotteiden kysyntä on nousussa. H-Hetken jo olemassa olevat asiakkuudet tarjoavat hyvän kasvualustan ja uusien asiakkuuksien määrä kasvaa jatkuvasti", kertoo Vitalium Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pentti Kulmala.

Lisätietoja:

 - hallituksen puheenjohtaja Pentti Kulmala, puh. 0400-321 554

- toimitusjohtaja Janne Räsänen, puh. 040-8205889

H-Hetki Oy on vuonna 2005 perustettu hyvinkääläinen lihanjalostuslaitos, joka on erikoistunut korkealaatuisiin lihatuotteisiin, lihajalosteisiin sekä marinadeihin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2010 oli n. 3,5 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on  14 työntekijää. (www.h-hetki.fi)