GoodMoodin Digital Signage-osaaminen DS Nordicille

12.12.2013

Sisältötuotantoyhtiö GoodMood myy koko digitaalisten näyttöratkaisujen liiketoiminnan uudelle yhtiölle, DS Nordicille. (www.dsnordic.com). DS Nordicin taustalla on enemmistön omistava suomalaisen pääomasijoitusyhtiö Helmet Business Mentors Oyn kokoama sijoittajaryhmä. Nyt sovitussa kaupassa Digital Signage-liiketoiminta siirtyy uuteen yhtiöön DS Nordiciin, johon kaupan mukana siirtyvät myös digitaalisiin näyttöratkaisuihin keskittyneet avainhenkilöt, asiakkuudet sekä yhteistyösopimukset mm. maailman johtavan Digital Signage-ohjelmistotoimittaja Scalan kanssa.

DS Nordicin toimitusjohtajaksi on nimitetty GoodMoodin entinen toimitusjohtaja Olli Ilmolahti. "Tämä on upea mahdollisuus fokusoitua toimittamaan elämyksellisiä ja asiantuntevia digitaalisia näyttöratkaisuja, jotka olimme saaneet hyvään starttiin GoodMoodilla. Videoseinät, infonäytöt ja erilaiset kosketusnäytöt lisääntyvät kaupoissa, ravintoloissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Meillä on kaikki ratkaisut valmiina sekä erittäin motivoitunut ja ratkaisuhakuinen tiimi asiakkaidemme apuna. Meidän toimittamillamme ratkaisuilla saadaan takuuvarmasti aikaan muutosta ja tuloksia", lupaa Ilmolahti. 

"Olemme pitkään ja tarkkaan seuranneet digital signage-toimialaa. Nyt on juuri oikea hetki lähteä mukaan luomaan alan johtavaa yritystä. Digitaalisten näyttöjen toimiala kasvaa voimakkaasti ja tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset", toteaa DS Nordicin hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen Helmetiltä.

GoodMood palaa takaisin juurilleen videotuotanto-­ ja streaming‐yhtiöksi. DS Nordic jatkaa läheistä yhteistyötä GoodMoodin ja Electro Wavesin kanssa. "Taitava ja asiakkaillemme tuttu tuotantoammattilaisten tiimi saa nyt keskittyä täysipainotteisesti ydinosaamiseensa eli videoiden tuotantoon. Taloudellinen asemamme vahvistuu ja meiltä saa jatkossakin Suomen parasta streaming‐osaamista sekä luovia ja näyttäviä mainosfilmejä sekä yritysvideoita", kertoo GoodMoodin tuotantojohtaja Otto Arosilta.

Digitaaliset näytöt tänä päivänä ovat yhä enemmän interaktiivisia ja yhdistettävissä käyttäjien älypuhelimiin ja tabletteihin. DS Nordicin palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kosketusnäytölliset eMenu-­ruokalistat ja ikkunoiden ulkopinnalta käytettävät Smart Window­‐ratkaisut sekä erikoisnäytöt (360-­ ja 4k-­näytöt sekä infokioskit).

Lisätietoja:

DS Nordic, toimitusjohtaja Olli Ilmolahti p. 040 528 9005 olli.ilmolahti@dsnordic.com

Helmet Capital, partneri, Timo Hyvönen p. 0400 975 838 timo@helmetcapital.fi

GoodMood, tuotantojohtaja, Otto Arosilta 050 386 6573 otto.arosilta@goodmood.fi