Eximialle uutta voimaa kasvuun

11.08.2011

Koko Eximia Business Intelligence Oy:n osakanta on siirtynyt Divus Oy:n omistukseen. Divus Oy:n taustalla on enemmistöomistajina Helmet Business Mentors Oy ja sen keräämä sijoittajaryhmä. Eximia Business Intelligence Oy:n nykyiset omistajat ja avainhenkilöt tulevat yhtiön merkittäviksi vähemmistöosakkaiksi.

Nykyinen Eximia Business Intelligence Oy:n toimitusjohtaja Janne Anttila jatkaa tehtävässään sekä toimii Divus Oy:n toimitusjohtajana.

Business Intelligence (BI)-ratkaisujen kysyntä on voimakkaassa kasvussa ja BI-ratkaisut ovat nopeimmin kasvava sovellusalue ohjelmistomarkkinoilla. Eximia on edelläkävijä BI-ratkaisujen toteuttamisessa alustasta riippumatta. Yrityksen tavoitteena on kasvattaa liikevaihtonsa kaksinkertaiseksi vuoteen 2015 mennessä. Historiallisesti Eximian toiminta on ollut menestyksekästä ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Yrityksen johto on sitoutunut esitettyihin kasvutavoitteisiin ja viime aikojen tuloskehitys sekä positiivisesti edenneet hankkeet antavat täyden syyn uskoa tavoitteiden saavuttamiseen.

”Eximian tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Osaavat ammattilaiset, hyvät referenssit sekä hyvin alkanut asiakaskunnan laajentaminen luovat hyvät edellytykset liiketoiminnan merkittävälle kasvulle. Eximian erittäin vahva kassavirta mahdollistaa kasvun myös yritysostojen kautta”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen.

"Eximia on pärjännyt hyvin markkinoilla suurien kilpailijoiden joukossa. Helmetin myötä Eximia saa lisää taloudellisia voimavaroja ja osaamista tukemaan yhtiön kasvua ja kehitystä", toteaa Eximian toimitusjohtaja Janne Anttila.

Lisätietoja:

- hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen, puh. 0400 975 838

- toimitusjohtaja Janne Anttila, puh. 045 6728 569

 

Eximia Business Intelligence Oy on oululainen kansainvälisesti toimiva konsultointi- ja palveluyritys, joka on erikoistunut kehittämään ja parantamaan asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamalla Business Intelligence -ratkaisuja, liiketoimintaprosessien konsultointia, operatiivisten järjestelmien kehitystä ja palveluiden ylläpitoa. Yhtiön liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella n. 2,2 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on  20 työntekijää. (www.eximiabi.fi)